Nederlandse gokhuizen komen met When Pigs Fly

When Pigs Fly gokhuis spelIeder online gokhuis dat beschikt over NetEnt software zal vanaf 21 juli 2016 een nieuwe slot erbij krijgen. When Pigs Fly is de naam, waarmee er weer een uniek thema op de markt zal komen. Als je bij een online casino gaat spelen op de nieuwe When Pigs Fly slot zal je zien dat alles meer ingericht lijkt als een tekenfilm. In dit geval een cartoon over varkens, die de ruimte in zullen gaan. Grafisch gezien is deze nieuwe slot zoals de preview ons heeft laten zien geheel ingericht op basis van het thema. Bovendien zijn ook de gebruikte geluiden geheel in stijl, waardoor het je aan spanning ook zeker niet hoeft te ontbreken.

Winnen op meerdere winmanieren

In plaats van winlijnen wordt er bij When Pigs Fly gebruik gemaakt van winmanieren. Daarmee hoef je geen patroon van een lijn te volgen voor een uitbetaling. De bedoeling op deze gokkast is namelijk dat je meerdere symbolen van een soort op aaneengesloten rollen draait. Daarvoor start je met een totaal van 45 winmanieren en zijn winsten belangrijk om dit aantal manieren hoger uit te laten komen. Iedere opeenvolgende winst zal namelijk extra symbolen toe weten te voegen. Hierdoor kun je tot een maximum van 25 symbolen per draai gaan gebruiken en heb je bij When Pigs Fly de kans om te winnen op een maximaal aantal van maar liefst 3125 winmanieren.

Verschillende extra functies

Als je op de When Pigs Fly slot gaat draaien kun je naast reguliere uitbetalingen ook de extra functies goed gebruiken. Het Wild symbool treedt bijvoorbeeld op als een vervangen en kan zo winsten op de rollen sneller genereren. Daarnaast kun je als alle winmanieren actief worden ook nog eens rekenen op een aantal free spins. Hoeveel dit er zijn zal het varken uit de raket je laten zien op zijn scherm. Zodra dit gedaan is kun je met de free spins gaan draaien en zal je winsten geheel gratis binnen kunnen halen. Alle prijzen tijdens de gratis spins worden daarbij uitgekeerd op basis van je laatste inzet. Uiteraard wel zonder dat er bij When Pigs Fly geld van je tegoed in zal worden gehouden.

When Pigs Fly online spelen

Hoewel we de When Pigs Fly slot pas officieel kunnen gaan spelen op 21 juli kunnen we zelf al niet meer wachten. De mogelijkheden die de When Pigs Fly gokkast te bieden heeft zijn ongekend, maar wel makkelijk te gebruiken. Heb je nog geen ervaring? Ook dan kun je heel eenvoudig de extra functies gaan gebruiken om richting een winst te werken bij een gokhuis. Heb je nog geen account bij één van de gokhuizen die we vermeld hebben? Dan moet je weten dat je bij een registratie als nieuwe speler altijd gelijk een mooie bonus kunt genieten van wel 100% en je hierdoor wel honderden euro’s aan gratis speelgeld kunt ontvangen.
Ook een bonus krijgen, die ook op When Pigs Fly gespeeld kan worden? Klik dan hier en meld je aan!